День святого Миколая

2021-12-19

/Files/photogallery/Миколай 22 .jpg

Сьогодні 17 грудня , до нашої школи завітав святий Миколай! Святкують це свято в Україні 19 грудня. Особливо його полюбляють діти, тому що отримують подарунки під подушку. В цьому році цей День припав на неділю , тому святий Миколай зазделегідь привітав наших молодших школярів. Весь день ми провели в очікуванні свята та подарунків і ось цей час настав...

Веселі вікторини, конкурси, загадки, запальні танці та розваги, відшукування зірочок і звісно ж подарунки від святого Миколая. Радісні, щасливі, задоволені розбігаються по домівках наші дітлахи.
Щиро дякуємо нашим чарівникам - депутату Полтавської обласної ради , директору ТОВ "Агріс" Володимиру Миколайовичу Куцоволу та відділу освіти, сім'ї та молоді Семенівської селищної ради за солодкі подарунки, розуміння та підтримку.
День Святого Миколая розпочинає цикл зимових свят і ми (колектив закладу) бажаємо, щоб у домівках наших діток було по родинному затишно і тепло, щоб кожна дитина знайшла під подушкою щось смачненьке і щоб віра в дива і надалі жила в їхніх серцях.
Веселих свят!!!!
Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi